Gæsteudstille på Midsommerudstillingen i Sejs Svejbæk kunstforening

Udstillings Tema -It´s all about perceptions - Livet er - SOM DU TAR DET !

Perceptionen er påvirket af den grundlæggende antagelse af verden, som er personlig for DIG. Hvad er det, du ser, hører og føler?

Uanset hvad - så sætter det du ser - gang i din tankevirksomhed og ta dig andre steder hen.  Hvad fanger din interesse – hvad er det du opfatter?

Det interessante spændingsfelt er der, hvor du SER / OPFATTER noget andet end din sidemand. Der starter kommunikationen og forståelse for verden.

"It´s all about Perceptions – LIVET ER SOM DU TAR DET! "

Velkommen til udstillingen – nyd det eller?  It´s all up to you and your perceptions 😊

Udstilling på Viborg Sygehus for Hospitalets kunstforening 1.3.2022

Der arbejdes lige nu på en udstilling på Viborg Sygehus - aulaen. Den åbner med fernisering fredag d. 1.3.2022

Navnet på udstillingen er "Perceptions- it is up to you!"

Jeg har leget med forskellig måde at præsentere figurer på - figurer, som måske kan sætte gang i din forestillingsevne eller genoplevelse af situationer. 

Perception er vores opfattelse og fortolkning af det vi sanser. Perception betyder opfattelse af noget via sanserne.

I denne udstilling udfordres du af din synssans og forestillingsevne - følelser, der opstår, når du  ser noget . Er det interessent, pirrende , liggyldigt eller sætter det gang i din tankevirksomhed og fører dig et andet sted hen.

Spørg nysgerrigt din sidemand og du vil opdage at jeres opfattelse og oplevelse af det sete er forskelligt. Hvad er det der gør forskellen?

Perceptionen er påvirket af din "Skemata", som er forskellig fra person til person og kan beskrives af den grundlæggende antagelse af verden som er personlig for DIG.

Din opfattelsesevne er således dybt og grundlæggende farvet af det som du har set og oplevet i din verden og igennem din livstid og ikke mindst din barndoms indlæringer på godt og ondt.

Det store værk på den blå væg  " Hvem løb med guldæggene?"  repræsenterer en rejse gennem de sidste 2 års Coronaforløb - set med både humoristiske , realistiske og bekymrede tanker. Ikke mindst en overvejelse omkring hele forløbet og hvem styrer hvem og hvorfor. Det samlede overblik bliver aldrig synligt - fordi det opleves i brudstykker set på fjernsyn og sociale medier, oplevet i de nære omgivelser osv.

Uanset hvad så var der nogen som - tabte gevaldigt på krisen og andre , som løb med guldæggene - repræsenteret ved pengene, som fossede ud af statskassen og folks lommer. Hvem var det ?

Skulpturpark Karavana

I april/maj Juni 2019 - gik der gang i et stort projekt for Kunstanerhuset Karavana Graham Bells Vej i Århus. 

10 skulpturer blev opført, som nu står til offentlig brug i deres park.

Samspilskunst/samarbejdskunst. Brugerne af Karavana, sammen med projektleder Lis Kristiansen lavede over 1 måned 10 skulpturer  - opført i formbeton og efterfølgende patineret som bronze.

Seneste kommentarer

28.06 | 20:24

Hej Mie .
Hvis du vil sende mig en mail på likri53@gmail.com og dit tlf nr. - så vil jeg lade dig vide , når jeg har mere præcis tidspunkt. mvh Lis Kristiansen

27.06 | 17:37

Jeg kunne evt være interesseret i bronce kursus?
Afhængig selvf. af datoer mv.

Del siden